Menu Close

AVÍS LEGAL

El responsable de la pàgina web és BEXBE SERVEIS , S.L.U., amb domicili al carrer Ponent, cantonada Ctra. dels Banys de SANTA COLOMA DE FARNERS (Girona), i NIF B17833328.

Per contactar amb Bexbe podeu enviar un mail a : bexbe@bexbe.com, o bé trucar per telèfon a 629.768.432.

Les dades de la inscripció al registre mercantil de Girona són:   2235, Llibre 0, Foli 201, Fulla GI-37486, incripció 1,  data 11 de febrer de 2.005.

Les fotografíes i logotips que apareixen a la web són propietat de BEXBE SERVEIS, S.L.U.

Bexbe Serveis, S.L.U. no es fa responsable de la mala utilització de la informació continguda en la seva web.

La jurisdicció en cas de conflicte seràn els Jutjats de Santa Coloma de Farners.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La finalitat de la recollida de dades és la resposta a les sol·licituts de informació i/o la venda i enviament dels productes seleccionats a la botiga. El destinatari de la informació és Bexbe Serveis, S.L.U., que no cedirà la información a tercers i la utilitzarà exclusivament pel fí mencionat en el punt anterior.

Tot usuari de la nostra web que hagi deixat les seves dades al formulari de contacte, o bé a la botiga on-line, pot exercir gratuitament els seus drets ARCO (accès, rectificació, cancelació i oposició) , a través del nostre e-mail : bexbe@bexbe.com.

El responsable del tractament de les dades obtingudes és Bexbe Serveis, S.L.U. amb domicili al carrer Ponent cantonada Ctra. dels Banys de SANTA COLOMA DE FARNERS (Girona), i NIF B17833328.

×