Menu Close

Els sanitaris portàtils són molt utilitzats en tot tipus d’instal·lacions, esdeveniments o en llocs a l’aire lliure. Consisteix en una unitat de prefabricada (on podem trobar una gran diversitat de materials segons la seva utilització), al seu interior hi ha un aparell sanitari que li permet a l’usuari seure, compta a més amb un tanc hermètic en què s’emmagatzemen els excrements, aquest tanc conté una solució química que facilita per al tractat de les aigües, disminuint les males olors.

Al mercat actual podem trobar una gran varietat de sanitaris portàtils, els quals podem adquirir o llogar, es pot trobar des d’unitats bàsiques fins sanitaris de luxe que compten amb rentamans i aigua calenta.

En general els sanitaris portàtils es lloguen per ser utilitzats de manera temporal en diversos tipus d’esdeveniments, entre ells:

  • Esdeveniments a l’aire lliure com concerts, fires, campaments, exposicions, entre d’altres.
  • Activitats esportives.
  • Festes i celebracions públiques.
  • Places públiques, àrees esportives i camps de futbol.
  • Àrees per acampar o zones turístiques.

Els banys portàtils han estat adoptats com una solució temporal segura i fiable, que elimina la necessitat d’utilitzar latrines de pou o tancs sèptics; són d’un material no absorbent, d’alta resistència molt fàcil de netejar, compten a més amb un mitjà eficient de ventilació.

Per a la seva instal·lació s’ha de considerar una ubicació que permeti que puguin ser revisats i buidats de manera regular en el cas que no funcionin connectats directament al subministrament d’aigua, cal considerar que d’acord al model de sanitari, la substància química pot arribar per a un rang d’entre 50 i 160 usos, cal situar-los en àrees que no afectin el públic assistent, ja que aquests sanitaris poden emanar una forta olor, especialment durant les tasques de neteja.

Es recomana no ubicar a prop de les vies públiques o prop d’àrees habitades, a més, han de ser ubicats en àrees planes, el que evita que puguin bolcar-se en el cas dels sanitaris més petits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

×