Menu Close

Sovint ens truquen persones preguntant interessades en fer construccions amb containers marítims usats, miro d’explicar-vos a grans trets com funciona.

En el mercat hi ha disponibilitat de contenidors marítims usats de 20 i de 40 peus que son els més habituals.

Els contenidors de 20 peus fan unes mides exteriors de 6,05 de llarg per 2,44 d’ample  i els de 40 peus 12 x 2,44 m.  els normals tenen una alçada interior de 2,29 metres, en el cas que ens calguin amb una alçada lliure interior més alta son els models hight cube que tenen una alçada interior lliure de 2,69 m.

Disposen d’una porta doble amb una tanca característica col·locada a una cara curta.

Tal com son originalment a banda de transportar mercaderies pràcticament només son aptes per utilitzar com a magatzem doncs no tenen cap tipus d’aïllament i la porta doble esta pensada per facilitar l’entrada de qualsevol cosa gran.

El contenidor per les característiques de la seva fabricació per fer una feina molt exigent i en un ambient marí agressiu es molt robust i resistent, la estructura i tancament de façanes es tota d’acer, el terra solen ser taulers de fusta preparada per ambients salins i  la teulada es aigües cap a fora pel que no requereix gaire manteniment i es molt fiable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

×