Menu Close

Posarem alguns exemples per aconseguir el millor preu en el nostre mòdul prefabricat:

Necessito unes oficines modulars mentre em fan reformes a les oficines que ja tinc. En aquest cas el lloguer es el més adequat doncs tindrem una durada definida de les obres i que no hauria de ser gaire llarga.

Em calen uns lavabos per donar servei als camioners i als treballadors externs de la fabrica. En aquest cas que no hi ha una limitació del temps en la necessitat seria més adequat comprar el mòdul de lavabos per cobrir aquesta necessitat permanent.

Tenim una punta de feina i per un període d’un any necessitaré vestuaris pel personal extra que necessitem per afrontar aquesta situació. En aquest cas, el lloguer seria el més adequat doncs el període de temps es acotat i la necessitat es provisional.

Aquest curs volem fer cursos de musica a l’escola i ens cal un espai per fer aquesta activitat, en aquest cas que el temps es acotat el més raonable es llogar l’espai per el període de la necessitat.

L’oficina ens ha quedat petita i volem posar el departament de vendes en unes noves oficines a l’exterior de les oficines actuals, en aquest cas que no te una durada acotada i que la necessitat es estructural i no conjuntural el més raonable es comprar aquestes oficines menys en el cas que la inversió necessària sigui més rendible amb les inversions de més valor afegit de l’empresa.

I com a nota final cal una recomanació important,  seria necessari per lloguers d’una certa entitat i durada pactar una opció de compra dels mòduls en el moment de llogar-los per si de cas la necessitat provisional es torna permanent i no tingueu cap dubte que el moment òptim per negociar-ho es en el moment de pactar el lloguer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

×