Menu Close

Aquests contenidors es poden transformar en qualsevol tipus de construcció, així com cases, magatzems, vestuaris, oficines… però per fer-ho cal aïllar-los interiorment per tal que l’espai interior pugui climatitzar-se i oferir uns estàndards de confort correctes.

L’habitual es posar una porta d’accés peatonal a on calgui i es poden posar finestres, fixes de vidre o balconeres segons les necessitats de cada projecte.

També se’n poden ajuntar varis per fer una construcció més gran però per fer-ho cal reforçar la estructura dels contenidors en els punts en que els afeblim fent-los forats grans per dimensionar espais més grans o per fer passos entre els diferents contenidors marítims.

La utilització de contenidors vindrà determinada en gran mesura per la estètica industrial que aporta com a valor afegit el fet que estem construint amb un producte reciclat i li donem una segona vida útil pel que emocionalment es un producte potent.

Si no hi ha el component emocional i volem una construcció més econòmica optarem pels mòduls prefabricats estandarditzats que en general son més econòmics doncs son productes industrials fets en sèrie i son més pràctics.

En resum diríem que la opció de construir amb containers marítims es una bona opció com a elecció emocional i es adequat en llocs o utilitzacions on vulguem oferir o gaudir d’una estètica industrial moderna i sobretot molt “trendy”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

×